Elinstallatör i Backe

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Backe hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Backe. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Backe så kan du hitta en elinstallatör i Backe nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Backe för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika elföretag med elinstallatörer i Backe.
Annons:

Elinstallatörer i Backe

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Backe som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Backe.

Selins El AB
Stationsv. 25
880 50 BACKE


Elteknik Per Berglund AB
Herrgårdsv. 4
880 50 BACKE

Annons:

Elinstallationer i Backe

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Backe som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Backe för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Backe.

Elinstallationsfakta om orten Backe

I Backe finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du läsa mer om Backe om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Backe.

I Backe fann vi totalt 2 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Backe som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.