Elinstallatör i Offerdal

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Offerdal hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Offerdal. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Offerdal så kan du hitta en elinstallatör i Offerdal nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Offerdal för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika elföretag med elinstallatörer i Offerdal.
Annons:

Elinstallatörer i Offerdal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Offerdal som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Offerdal.

Jemtel AB
Sågv. 4
830 51 Offerdal


Jönssons El AB
Sågv. 4
830 51 Offerdal

Annons:

Elinstallationer i Offerdal

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Offerdal som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Offerdal för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Offerdal.

Elinstallationsfakta om orten Offerdal

I Offerdal finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du läsa mer om Offerdal om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Offerdal.

I Offerdal fann vi totalt 2 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Offerdal som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.