Elinstallatör i Bor

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Bor hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Bor. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Bor så kan du hitta en elinstallatör i Bor nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Bor för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika elföretag med elinstallatörer i Bor.
Annons:

Elinstallatörer i Bor

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Bor som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Bor.

Elajo El & Energiteknik AB
Mjölnarev. 2
330 15 BOR


Harryssons Fiber & Telebygg AB
Gällaryd Hagstugan
330 15 BOR


JK Elteknik AB
Skaverås
330 15 BOR

Annons:

Elinstallationer i Bor

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Bor som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Bor för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Bor.

Elinstallationsfakta om orten Bor

I Bor finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om Bor om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Bor.

I Bor fann vi totalt 3 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Bor som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Jönköping.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.