Elinstallatör i Orrefors

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Orrefors hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Orrefors. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Orrefors så kan du hitta en elinstallatör i Orrefors nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Orrefors för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika elföretag med elinstallatörer i Orrefors.
Annons:

Elinstallatörer i Orrefors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Orrefors som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Orrefors.

Jacobsens Elektriska AB
Bruksv. 26
380 40 ORREFORS

Annons:

Elinstallationer i Orrefors

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Orrefors som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Orrefors för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Orrefors.

Elinstallationsfakta om orten Orrefors

I Orrefors finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Orrefors.

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här kan du läsa mer om Orrefors om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Orrefors.

I Orrefors fann vi totalt 1 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Orrefors som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.