Elinstallatör i Hortlax

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Hortlax hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Hortlax. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Hortlax så kan du hitta en elinstallatör i Hortlax nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Hortlax för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika elföretag med elinstallatörer i Hortlax.
Annons:

Elinstallatörer i Hortlax

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Hortlax som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Hortlax.

A W Portservice
Soldatv. 46
944 91 HORTLAX


Hortlax Elektriska AB
Kullbacksv. 23
944 31 HORTLAX

Annons:

Elinstallationer i Hortlax

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Hortlax som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Hortlax för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Hortlax.

Elinstallationsfakta om orten Hortlax

I Hortlax finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du läsa mer om Hortlax om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Hortlax.

I Hortlax fann vi totalt 2 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Hortlax som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.