Elinstallatör i Överkalix

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Överkalix hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Överkalix. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Överkalix så kan du hitta en elinstallatör i Överkalix nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Överkalix för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 6 olika elföretag med elinstallatörer i Överkalix.
Annons:

Elinstallatörer i Överkalix

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Överkalix som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Överkalix.

Överkalix Elektriska AB
Vännäsv. 1
956 32 överkalix


ABET Stängselteknik AB
Vännäsv. 9
956 32 överkalix


Isolamin AB
Industriv. 5
956 32 överkalix


Berglunds Elektriska I Svartbyn AB
Svartbyv. 75
956 93 ÖVERKALIX


Renskötsel F Henrik Andersson
Granträsk 7
956 99 ÖVERKALIX


Berglunds Elektriska
Svartbyv. 75
956 93 ÖVERKALIX

Annons:

Elinstallationer i Överkalix

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Överkalix som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Överkalix för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Överkalix.

Elinstallationsfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du läsa mer om Överkalix om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Överkalix.

I Överkalix fann vi totalt 6 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Överkalix som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.