Elinstallatör i Påläng

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Påläng hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Påläng. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Påläng så kan du hitta en elinstallatör i Påläng nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Påläng för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika elföretag med elinstallatörer i Påläng.
Annons:

Elinstallatörer i Påläng

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Påläng som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Påläng.

Bottenvikens Elektriska
Stenbäckv. 45
952 04 Påläng

Annons:

Elinstallationer i Påläng

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Påläng som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Påläng för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Påläng.

Elinstallationsfakta om orten Påläng

I Påläng finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Påläng.

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan du läsa mer om Påläng om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Påläng.

I Påläng fann vi totalt 1 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Påläng som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.