Elinstallatör i Porjus

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Porjus hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Porjus. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Porjus så kan du hitta en elinstallatör i Porjus nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Porjus för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika elföretag med elinstallatörer i Porjus.
Annons:

Elinstallatörer i Porjus

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Porjus som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Porjus.

Laponia Service
Fjällg. 3
982 60 Porjus


Laponia Service AB
Fjällg. 3
982 60 Porjus


Sajens Service
V. Strand 291
982 60 Porjus

Annons:

Elinstallationer i Porjus

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Porjus som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Porjus för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Porjus.

Elinstallationsfakta om orten Porjus

I Porjus finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Porjus.

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånarantal: 328, år 2010

Här kan du läsa mer om Porjus om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Porjus.

I Porjus fann vi totalt 3 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Porjus som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.