Elinstallatör i Kopparberg

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Kopparberg hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Kopparberg. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Kopparberg så kan du hitta en elinstallatör i Kopparberg nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Kopparberg för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 8 olika elföretag med elinstallatörer i Kopparberg.
Annons:

Elinstallatörer i Kopparberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Kopparberg som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Kopparberg.

Bergslags-El AB
Konstmästareg. 24
714 30 Kopparberg


Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB
Stortorpsv. 17
714 30 Kopparberg


E-Teknik A64
Gruvfogdeg. 10 A
714 30 Kopparberg


Nelas
Banmästarev. 4
714 30 Kopparberg


Bröderna Johansson HB
Dammen 509
714 93 KOPPARBERG


El & Styr
Bångbro Industriområde 1
714 37 KOPPARBERG


Björnbergs El
Laxbrog. 13
714 31 KOPPARBERG


Bergslags El I Kopparberg AB
Konstmästareg. 24
714 30 Kopparberg

Annons:

Elinstallationer i Kopparberg

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Kopparberg som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Kopparberg för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Kopparberg.

Elinstallationsfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du läsa mer om Kopparberg om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Kopparberg.

I Kopparberg fann vi totalt 8 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Kopparberg som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.