Elinstallatör i Gimo

Annons:
Erfarna och duktiga elinstallatörer i Gimo hittar du här. Vi guidar och hjälper dig till att hitta de allra bästa, billigaste och pålitligaste elektrikerna och elinstallatörerna i Gimo. Om du behöver hjälp med elinstallationer som t.ex. golvvärme, badrumsel, solpaneler och jordfelsbrytare i Gimo så kan du hitta en elinstallatör i Gimo nedan som kan utföra jobbet. Vi rekommenderar att du tar kontakt med att antal olika elinstallatörer i Gimo för att jämföra pris och utbud innan du väljer elfirma att anlita. Sammanlagt kan du välja mellan 6 olika elföretag med elinstallatörer i Gimo.
Annons:

Elinstallatörer i Gimo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla elinstallatörer i Gimo som du kan välja mellan när du vill ha hjälp med elinstallationer i Gimo.

Elkedjan
Uppsalav. 14
747 42 Gimo


Mikael Ljungströms Elektriska AB
Väddika 141
747 95 Gimo


Caverion
Uppsalav. 29
747 42 Gimo


Midroc Electro AB
Uppsalav. 31
747 42 Gimo


Gellra HB
Pl 4191
747 02 Gimo


Elektro-Larsson AB
Uppsalav. 14
747 42 Gimo

Annons:

Elinstallationer i Gimo

De flesta elinstallatörerna i listan ovan har behörighet att utföra de flesta typer av elinstallationer i Gimo som är vanliga. Om du behöver hjälp med en specifik eller ovanlig elinstallation rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika elföretag i Gimo för att höra om dom kan utföra din specifika elinstallation i Gimo.

Elinstallationsfakta om orten Gimo

I Gimo finns det som bekant minst en verksam elinstallatör och nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du läsa mer om Gimo om du letar efter mer information än saker relaterat till elinstallatörer och elinstallation i Gimo.

I Gimo fann vi totalt 6 olika elinstallatörer att välja mellan. Skulle det ändå vara så att du inte hittar någon elinstallatör i Gimo som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra elinstallatörer i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar elinstallatörer som utför elinstallationer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta elinstallatörer som du kan kontakta när du behöver hjälp med olika typer av elinstallationer.